čvangajsk lesný

Recepty

 
1.Vysmážané huby na masle :
 
Úplne jednoduchý recept na skvelú pochúťku z húb. Vhodné huby na tento recept: Úplne najlepšie sú Muchotrávky Červenkasté tie mám najradšej. Ďalej môžeme použiť Dubáky, Plávky, Bedle, Surovietky, Kuriatka a ďalšie môžete vyskúšať...
 
Postup:
 
1. Muchotrávku červenkastú ošúpeme. Ostatné huby nešúpeme dubáky nakrájame na približne 5mm plátky môžeme použiť hlavičky alebo aj stopky.
2.Na panvici si roztopíme maslo alebo masť. Huby poukladáme na panvicu a opražíme do zlatova z jednej aj druhej strany cca 5min je to rýchlo takže to treba sledovať. Pozor neusmažte ich moc aby nám nezhorkli !
3.Nachystáme si servítku kde do zlatova opečené huby necháme odtiecť od (masla,masti) a poriadne ich osolíme.

 

 

Vyhľadávanie

Kontakt

čvangajsk lesný Zvolenská 1777
Žilina
01008
132456789